Jäsenpalvelut ja -edut

Mitä jäsenetuja sinulle kuuluu?

 

Jäsenmaksun maksanut partiolainen voit osallistua lippukunnan, piirin tai SP:n tapahtumiin. Partiotoiminnan edellytyksenä on maksettu jäsenmaksu niin aikuisilta kuin lapsilta. Liedon Eränävijöillä ei ole omaa jäsenmaksua, ainoastaan Suomen Partiolaisten jäsenmaksu. Jäsenmaksun maksaneille on myös muita etuja:

Partio-lehti

Partio-lehti, jonka saat postitse kotiin. Lehti postitetaan kaikille I-jäsenille. Voit lukea sen myös netistä. Lehdessä kerrotaan ajankohtaisia uutisia koko Suomen partiotoiminnasta. Lisäksi mukana lehdessä on tekemistä sudenpennuille ja mielenkiintoisia artikkeleita nuorille.

 

Tapaturmavakuutus

Suomen Partiolaisilla on Järjestövakuutus LähiTapiolassa. Vakuutukseen sisältyy vastuu-, tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaraturvat. Vakuutus on voimassa partion jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla partiotoiminnassa. Partiotoiminnassa noudatetaan Suomen Partiolaisten voimassa olevia turvallisuusohjeita. Korvausta haettaessa keskusjärjestö vahvistaa, että vahinko on tapahtunut partiotoiminnassa.

Partiovakuutus on aina tapaturma- ja matkavakuutuksen osalta toissijainen. Vahingon sattuessa korvausta haetaan ensisijaisesti vakuutetun omasta vakuutuksesta.

Lisätietoja partiovakuutuksesta ja vahinkoilmoitusten täyttämisestä.

Vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoja antaa Heli Mertanen (heli.mertanen@partio.fi). Vahinkoihin liittyvissä kysymyksissä käänny suoraan LähiTapiolaan puoleen.

 

Partioalennus

Jäsenille on 10% partioalennus partiokaupoista. Alennus ei koske partiotuotteita, kuten huiveja ja merkkejä. Saat alennuksen kun näytät sähköistä tai paperista partion jäsenkorttia.

 

Alennusta majoituksesta

Partion jäsenenä saat 10 % alennuksen normaalista Suomen Hostellijärjestön majoitushinnasta sekä Kansainvälinen hostellikortin alennettuun hintaan.

 

Jäsenrekisteri Kuksa

Suomen Partiolaisilla on käytössä jäsenrekisteri Kuksa. Sen avulla käyttäjät ilmoittautuvat tapahtumiin, näkevät omat tiedot sekä ryhmänjohtajana ryhmien tiedot. Myös alaikäisen huoltajalla tulee olla Partio-ID Kuksaa varten, sillä alaikäisen ilmoittautuminen kaikkiin tapahtumiin ei onnistu itse, vaan siihen tarvitsee huoltajan.

Lippukuntamme jäsenrekisterihoitaja auttaa Kuksaan liittyvissä ongelmatilanteissa.

Jäsenrekisterinhoitaja

Mika Mäkelä

mika.antti.makela(ät)gmail.com