Liesan maja

 

Liesan maja

Liesan maja on Liedon Liesa -85 ry:n omistama ja ylläpitämä partiomaja Liedon keskustan läheisyydessä. Maja on Liedon Eränkävijöiden ensisijainen retkikohde, minkä lisäksi majaa vuokrataan partiolippukunnille ja muille toimijoille sekä yksityishenkilöille.

Liesan majalta löydät erinomaiset sisätilat niin partioretken pitämiseen, kurssin järjestämiseen kuin tyky-päivän viettoonkin. Majassa sisällä on istumapaikat n. 40 henkilölle, valkokangas sekä moderni ja tilava keittiön ruokailuvälineineen ja tarjoiluastioineen. Partioryhmille majalta löytyy lattiamajoitustilaa runsaasti ja patjat n. 25:lle yöpyjälle. Majalle tulee lämmin juokseva vesi, mutta saunaa tai suihkuja ei majalta valitettavasti löydy. Majalla on sisä-WC:t.

Upeiden sisätilojen lisäksi majan lähiympäristöstä löytyy hienot ulkoilumaastot niin suunnistukseen, telttailuun kuin muihinkin ulkoaktiviteetteihin. Majan välittömästä läheisyydestä löydät suuren laavun nuotiopaikkoineen, jonka ympärille mahtuu tulistelemaan jopa 30 henkilöä. Laavuun mahtuu yöpymään n. 15 henkilöä.

Kaiken kaikkiaan Liesan majalta löydät siis sen mitä tarvitset partioretken, syntymäpäiväjuhlien tai firman virkistyspäivän viettoon. Käyttämällä Liesan majaa tuet samalla myös suoraan Liedon eränkävijöiden partiotoimintaa!

Liesan majan vuokraamista voit tiedustella liesanmaja@gmail.com

 

Liesan majan löydät osoitteesta Väljäntie 135, 21420 Lieto

Ajo-ohje Liedon keskustasta päin:

Liedon kirkolta ajetaan Kirkkotietä noin kaksi kilometriä Liedon aseman suuntaan, jonka jälkeen käännytään oikealle Vintalantielle. Vintalantietä jatketaan noin yksi kilometri ja sitten käännytään oikealle Väljäntielle. Sitä kuljetaan vajaa kaksi kilometriä, jonka jälkeen tulee oikealle tienhaara, jossa on viitta Liesanmaja. Siitä noin 900 metrin päässä on maja. Tie majalle on kapea ja siksi kimppakyydit ovat aina suositeltavia.

 

Mikä Liedon Liesa -85 ry?

Liedon Liesa -85 ry on Liedon eränkävijöiden tukiyhdistys, jonka tarkoituksena on tukea LEK:n toimintaa taloudellisesti sekä tarjoamalla lippukunnan retkeilyalueeksi Liesan majaa ympäristöineen. Liedon Liesan toiminta perustuu täysin vapaaehtoistyöhön, ja suurin osa jäsenistä on joko nykyisiä tai entisiä LEK:läisiä tai heidän vanhempiaan.

Yhdistyksen jäseniksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki lietolaisen partiotoiminnan tukemisesta kiinnostuneet. 9 € jäsenmaksulla tuet jo itsessään partiotoimintaa, minkä lisäksi voit omalla talkootyölläsi edistää nuorten partiolaisten harrastusmahdollisuuksia ylläpitämällä majaa ja osallistumalla varainhankintatilaisuuksiin. Kaikki uudet ideat toiminnan kehittämiseksi ovat myös lämpimästi tervetulleita. Jos haluat kysyä lisää Liesan toiminnasta olethan yhteydessä puheenjohtajaamme santeri_vuorinen@hotmail.com

Jäseneksi voit liittyä helposti maksamalla jäsenmaksun 9 € Liedon Liesa -85 ry:n tilille FI14 4713 2020 0052 82 ja kirjoittamalla viestiksi oman sähköpostiosoitteesi.

 

Soppatykki

Liedon Liesalla on käytössään moderni kaasukäyttöinen soppatykki, jonka kanssa hoidamme ammattitaidolla tilaisuuteen kuin tilaisuuteen herkullisen keiton tai vaikkapa riisipuuron jopa 300:lle henkilölle. Soppatykkikokemusta yhdistykseltämme löytyy jo kymmenien vuosien ajalta ja tilaamalla tapahtumaasi tykillisen keittoamme et taatusti pety! Hoidamme sopimuksen mukaan tarjoulun tykötarpeineen. Olethan yhteydessä mahdollisesta soppatykkikeikasta mieluiten vähintään kuukautta ennen tapahtumaa. Jos haluat meidät soppatykin kanssa paikalle, olethan yhteydessä santeri_vuorinen@hotmail.com