Liesan maja

Liesan maja on nimensä mukaisesti Liedon Eränkävijöiden tukiyhdistys Liedon Liesa -85 ry:n omistama partiomaja. Maja on tarkoitettu partiokäyttöön ja sitä vuokrataan pääasiassa partiolaisille. Jos tilaa on, myös muut yhdistykset, koulut ja päiväkodit voivat kysellä tiloja vuokralle. Majaa voidaan myös rajoitetusti vuokrata partiomaiseen yksityiseen juhlakäyttöön päiväsaikaan.

Varaaminen

Majan voi varata ainoastaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liesanmaja(ät)gmail.com

Tilat

Majalla on sähkö, juokseva vesi, kaksi vesivessaa sekä varaava takka. Keittiö on kohtuullisesti varusteltu noin 50 hengen kahvittelua ja ruokailua varten. Pöydät ja tuolit riittävät noin 40 hengelle. Samoin yöpyminen sisätiloissa vaahtomuovipatjoilla yläparven lattialla on mahdollista noin 40 henkilölle. Saunaa tai kunnon pesutiloja ei majalla ole.

Majan lähituntumassa on isohko kiintolaavu ja telttapaikkoja sekä ekologinen ulkokäymälä. Pihapiiristä lähtee luontopolku, jota pitkin pääsee sekä Liedon keskustaan että Nautelankoskelle.
Majan ympäristöstä on laadittu suunnistuskartat, joista on laminoidut tulosteet majalla vapaasti lainattavissa.

Sijainti

Majan osoite on Väljäntie 135.

Ajo-ohje Liedon keskustasta päin:
Liedon kirkolta ajetaan Kirkkotietä noin kaksi kilometriä Liedon aseman suuntaan, jonka jälkeen käännytään oikealle Vintalantielle. Vintalantietä jatketaan noin yksi kilometri ja sitten käännytään oikealle Väljäntielle. Sitä kuljetaan vajaa kaksi kilometriä, jonka jälkeen tulee oikealle tienhaara, jossa on viitta Liesanmaja. Siitä noin 900 metrin päässä on maja.

Henkilö- ja pakettiautoilla pääsee majalle perille asti, mutta majan tie ei sovellu linja-autoille. Linja-autot voivat jättää matkustajat Väljäntielle noin 900 metrin päähän majasta.

 
Sivun ylälaitaan