Lippukunnanjohtajan kiitos!

Koronakevään kiitos!

 

Kevään kynnyksellä on hyvä aika kiittää kavereita. Kiitos ja sen tuoma lisätsemppi tulevat meille ihan jokaiselle hyvään käyttöön toisen koronakevään alkaessa.

Kiitos sinulle sudenpentu, joka innokkaana saavut koloiltaan, olet riemua puhkuen valmiina oppimaan uutta ja nappaat kaverin mukaan leikkiin.

Kiitos sinulle seikkailija, joka tuot nokkeluudellasi uusia oivalluksia koko vartiolle ja pyydät kaverilta apua, kun sitä tarvitset.

Kiitos sinulle tarpoja, joka monipuolisilla näkemyksilläsi avarrat johtajiesi maailmaa ja haastat itseäsi yöpymällä taivasalla lokakuussa.

Kiitos sinulle samoaja, joka osaat tukeutua aikuiseen, jaat osaamistasi nuoremmille ja otat nousujohteisesti vastuuta lippukunnassa.

Kiitos sinulle vaeltaja, joka haluat jatkuvasti kehittää itsestäsi parempaa johtajaa, tsemppaat kaveria selviytymään arjesta ja hoidat upeasti suuriakin vastuutehtäviä.

Kiitos sinulle aikuinen, joka pyyteettömästi haluat olla mahdollistamassa lapsille ja nuorille partioharrastuksen toimimalla pienissä ja suurissa vastuutehtävissä.

Kiitos sinulle vanhempi, huoltaja, varaäiti, isoveli, mummi, setä, kummitäti ja pappa. Kiitos, kun kuskaat partiolaisen koloiltaan, korjaat kisoissa rikki menneet housut, tiskaat muovipussiin unohtuneen homeisen trangian ja ruokit, peset ja peittelet leiriltä kotiin saapuvan väsyneen, mutta onnellisen leiriläisen.

Kiitos, kun olet osa lippukuntaa ja tukijoukkoja. Ilman sinua ei olisi meitä!

lippukunnanjohtaja Reetta