Juhlaleiri

Liedon Eränkävijöiden 50-vuotisjuhlaleiri LEKment kutsuu sinut mukaan seikkailuun 22. –28.7.2024!

Lähde mukaan ottamaan selvää, mitkä ovat LEK:n elementit eli mistä LEK koostuu!

Leirillä pääset sekä kokemaan uusia elämyksiä että aikamatkustamaan LEK:n viiden vuosikymmenen parhaiden perinteiden pariin. Elementtiteemaisissa ohjelmalaaksoissa seikkaillaan niin maalla, vedessä meloen kuin ilmassa radiotaajuuksillakin sekä erilaisten tuleen liittyvien aktiviteettien parissa.

LEKmentille ovat tervetulleita ihan kaikki lekkiläiset!

 

Leiri pidetään Kosken TL Eränkävijöiden majalla, ja eri ikäkaudet osallistuvat leirille seuraavasti:

  • samoajat (15–17 v), vaeltajat (18–22 v) ja aikuiset ovat paikalla koko leirin ajan ma 22. – su 28.7.
  • seikkailijat (10–12 v) ja tarpojat (12–15 v) ovat leirillä ti 23. – su 28.7.
  • sudenpennut (7–9 v) ovat leirillä to 25. – su 28.7.

 

Leirin osallistujaohjelma on suunnattu sudenpennuille, seikkailijoille, tarpojille ja samoajille, minkä lisäksi jokainen samoaja tekee leirillä pienen pestin. Vaeltajat ja aikuiset toimivat leirin ajan pesteissä, ja pestiä tekevän johtajan alle 7-vuotiaille lapsille on tarjolla leiripäiväkoti.

 

Leirimaksut ovat eri ikäkausille seuraavat

Sudenpennut: 65 €

Seikkailijat: 100 €

Tarpojat: 100 €

Samoajat: 100 €

 

Leirimaksut laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirimaksuun on tarvittaessa mahdollista hakea vapautusta. Hakemus osoitetaan joko lippukunnanjohtaja Linnea Strömille (morts.aennil(ät)gmail.com) tai Liedon seurakunnan diakoni Katja Laaksoselle (katja.laaksonen(ät)evl.fi).

 

Leiriä varten on myös mahdollista lainata LEK:ltä päiväreppua, rinkkaa (50 l), partiopaitaa, makuualustaa tai makuupussia (kolmen vuodenajan pussi).

 

Ilmoittautuminen

Juhlaleirille voit ilmoittautua mukaan alla olevan linkin kautta Kuksassa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ti 30.4.2024.

kuksaan.fi/68200

Ilmoittautuminen on mahdollista perua ilman kuluja viimeiseen ilmoittautumispäivään 30.4.2024 asti. Tämän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Maksusta voidaan vapauttaa vain, jos osallistuja sairastuu ja esittää lääkärintodistuksen, tai muusta painavasta syystä.

 

Ilmoittautuneille lähetetään toukokuun aikana 2. leirikirje, joka sisältää mm. pakkauslistan leirille.

 

Kestävyys ja saavutettavuus

Lippukunnallamme on Kestävästi partiossa -tunnus, jonka kriteerien mukaisesti pyrimme edistämään toiminnassamme ekologista, taloudellista ja sosiaalista kestävyyttä. Juhlaleirin kestävyyttä edistävistä ratkaisuista voit lukea linkistä: kestävyys juhlaleirillä.

 

Juhlaleirillä on Helppo tulla -tunnus, jonka kriteerien avulla edistetään yhdenvertaista osallistumista leirille. Leirin täyttämiä saavutettavuuskriteerejä voit tarkastella tarkemmin linkistä: saavutettavuus juhlaleirillä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen saavutettavuuteen tai jokin erityistarve, jonka huomioimisesta leirillä haluat keskustella, voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä leirinjohtaja Saanaan (yhteystiedot alla).

 

Nähdään leirillä!

T: leirinjohtajat

Saana Pikala (045 884 2224, saana.pikala(ät)gmail.com)

Annu Tuominen (044 311 8884, annu.tuominen(ät)icloud.com)

Linnea Ström (050 407 6234, morts.aennil(ät)gmail.com)