AIKUINEN, ME TARVITSEMME SINUA!

Hei lietolainen aikuinen, Liedon Eränkävijät tarvitsee sinua!

Oletko ehkä entinen partiolainen tai muuten vain lasten kanssa toimimisesta innostunut aikuinen? Oletko haaveillut pääseväsi mukaan partioon?

Uusia johtajia kaivataan sekä uusiin että olemassa oleviin ryhmiin, jotta saamme tarjottu syksyllä mahdollisimman monelle lietolaisille lapselle ja nuorelle mahdollisuuden partioharrastukseen. Toimintaa voi mahdollistaa myös esimerkiksi auttamalla retkillä tai toimimalla Liedon Eränkävijöiden tukiyhdistys Liedon Liesassa. Tule mukaan mahtavaan porukkaan, jossa pääset kokemaan paljon uusia juttuja samanhenkisten aikuisten kanssa Suomen suurimmassa lippukunnassa. Mukaan voi lähteä vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta partiosta ja ikään katsomatta. Me järjestämme sinulle tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Uusien sudenpentujen ilmoittautumisesta mukaan toimintaan tiedotamme elokuussa. Valitettavasti emme voi ottaa vielä ilmoittautumisia vastaan.

Lisätiedot:
pestijohtaja Markus Kaajalaakso
050 3625601
markus.kaajalaakso(ät)gmail.com