LEK-kevätviesti huhtikuu

Tervehdys koteihin!

Kasvokkain tapahtuvan viikkotoiminnan taukoa jatketaan kevätkauden loppuun saakka koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Käytännössä koloilla tapahtuva viikkotoiminta jatkuu siis vasta syksyllä.
Kesäleireistä sekä muista kesän partiotapahtumista tehdään päätös huhtikuun loppuun mennessä. Tieto tulee löytymään nettisivuiltamme sekä sosiaalisesta mediasta.
Valtakunnallista Partioviikkoa vietetään 20.–26.4.2020. Partioviikolla voidaan kertoa kavereille mitä kaikkea partiossa tehdään ja mikä on partiossa parasta. Täytetään myös some partiokuvilla ja -muistoilla!
Partioviikon kirkon korvaajana julkaistaan videotervehdys lippukunnan nettisivulla ja somessa torstai-iltana 23.4. Videolla sukelletaan Pyhän Yrjön tarinan syövereihin.
Sunnuntaina 26.4. järjestetään etänä partioviikon partiotaitokisat kaikille. Kisassa tehdään partiotaitokisan hengessä tehtäviä oman perheen kesken. Kisaan voi osallistua klo 9-16 välillä. Ryhmän johtajien kautta tulossa tarkempi kisainfo partioviikon aikana.
sunnuntaina 3.5. #meidänparaati – vaikka partioparaati on peruttu, voi somen täyttää paraatimuistoilla!
Terveisin Liedon Eränkävijöiden johtajat
Seuraa meitä:
Facebook: Liedon Eränkävijät
Instagram: liedonerankavijat
www.liedonerankavijat.fi