Partiokevään aloitus

Tervetuloa vuosi 2020!

Uusi partiokausi on alkamassa, joten tässä viestissä on muutama muistutus näin vuoden alkuun.
Ryhmien kokoontumiset jatkuvat tulevilla viikoilla ja oman ryhmän johtajat ilmoittavat tarkemmin koloiltojen jatkumisesta. Ryhmän johtajat jakavat toiminnan alettua kevään toimintasuunnitelman, josta selviää tarkemmin myös kevään retkien ajankohdat.
Yli 15-v. lippukuntalaisia koskien muistutus lippukunnan vuosikokouksesta, joka pidetään torstaina 16.1. klo 18 Liedon Pappilassa. Toivottavasti paikalle saapuu runsaasti väkeä!
Tässä vaiheessa voi jo merkata kalenteriin kesän leirit. Sudenpennuille on lippukunnan oma kesäleiri 5.-7.6., josta tulee lisätietoa myöhemmin keväällä. Seikkailijat ja sitä vanhemmat suuntaavat 22.-29.7. piirileiri Otavalle, josta on saapunut lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet sähköpostitse Otava-yhteyshenkilö Suviannalta. Mikäli Otava-info ei ole vielä tavoittanut, käänny oman ryhmänjohtajan puoleen.
Jos tulee kysyttävää, olettehan yhteydessä!
Mukavaa partiokautta toivottaen
Liedon Eränkävijöiden johtajat
Facebook: Liedon Eränkävijät
Instagram: @liedonerankavijat